Politika zasebnosti

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Podjetje Kondor d.o.o. TA se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke, pridobljene s komunikacijo preko telefona, e-pošte in ob prijavi na potovanje. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, rezervacijo letalskih kart, nočitev in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi, razen ob vašem predhodnjem strinjanju, za potrebe rezervacij letalskih kart in nočitev.

 

Kadarkoli lahko zahtevate: 

  • Popravek svojih osebnih podatkov javite s posredovanjem pisne zahteve na naslov kondor@siol.net.

  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov kondor@siol.net.

  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov kondor@siol.net.

 

Vaše podatke bomo hranili 24 mesecev, potem bomo podatke izbrisali, če ne bomo imeli drugega zakonitega razloga za obdelavo. 

 

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje:

Kondor TA d.o.o.

Jezdarska ulica 8B

2000 Maribor

 

PIŠKOTKI

Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje spletne strani kondor.si ne škodijo ne vam, ne vaši napravi. Uporabljamo jih, da bi vam omogočili nemoteno delovanje in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Naša spletna stran uporablja le t.i. »nujno potrebne piškotke«,  ki so tehnično potrebni za nemoteno delovanje spletne strani in so zato privzeto omogočeni. Strinjanje z njimi je avtomatsko, saj z njimi ne zbiramo nobenih osebnih podatkov.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani na napravo uporabnika, z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje. Piškotki shranjujejo podatke o stanju posamezne spletne strani, pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev, pomagajo pri zbiranju statistik o navadah spletnega uporabnika in spremljajo pogostost obiskovanja določene spletne strani.

Popeljemo vas v bližnje in daljne kraje, s skupino prijateljev ali polnim avtobusom, na izlete polne gurmanskih užitkov ali avanturistične podvige na vrhove puščavskih sipin.

Kontakt