tajska

Bangkok- Chiang Mai – Lampang – Chiang Rai – Phuket – Pattaya – Bangkok

V Bangkoku se čas ustavi še tako zahtevnemu popotniku. Tukaj zmeraj preživimo prvih nekaj dni in kljub njihovi pestrosti, nam vselej živahno mesto ne pusti, da bi zgodaj zlezli v posteljo. Tokrat smo pot nadaljevali proti goratemu severu, kjer smo občudovali templje, spoznali dolgovratke ljudstva Karen, jahali slone in se lotili priprave tajske hrane. Sledil je let na jug. Številne majhne otočke andamanskega morja smo občudovali na izletih s čolnom, medtem ko smo smeha polne večere preživljali v nočnih klubih priljubljene ulice Patong na otoku Phuket. Zadnja postaja je bila obalno mesto Pattaya, kjer si ob koncu potovanja navadno odpočijemo, se predajamo masažam, nakupujemo in izkoristimo zadnje dni za še nekaj odličnih tajskih obrokov.

NAJBOLJŠA ULIČNA
HRANA NA SVETU

Tajska ulična hrana velja za najbolj okusno in raznoliko na svetu. In Pad Thai je le začetek! Za spoznavanje pestrosti tajske kulinarike obiščite bangkoški nočni market, kjer so gurmanski užitki zagotovljeni.

Popeljemo vas v bližnje in daljne kraje, s skupino prijateljev ali polnim avtobusom, na izlete polne gurmanskih užitkov ali avanturistične podvige na vrhove puščavskih sipin.

Kontakt