TAJSKA

Bangkok – Chiang Mai – Lampang – Chiang Rai – Pattaya

Vabimo vas na enkratno, zanimivo, vznemirljivo in potepuško potovanje, na katerem bodo naša prevozna sredstva rikše, čolni, mini busi in letala.

DO ODHODA JE ŠE:

DNI
UR
MINUT

ODHOD: 17. april 2021

ČAS POTOVANJA: 15 dni

ŠTEVILO POTNIKOV: 8

GLAVNO MESTO: Bangkok

PREBIVALSTVO: 69 milijonov

VALUTA: Baht

1. DAN: sobota, 17.4.2021
MARIBOR – ZAGREB – BANGKOK

Zbor potnikov na letališču Ljubljana oz. Zagreb. Po prijavi za let polet preko Istanbula oz. Dohe proti Bangkoku. Obroki na letalu.

2. DAN: nedelja, 18.4.2021
BANGKOK

Jutranji pristanek v prestolnici Tajske. Transfer do hotela, namestitev in uvodno spoznavanje okolice. Pozno popoldne vožnja s čolni po kanalih in z motornimi rikšami po velemestu. Spoznali boste številne templje (Wat Phra Kaeo, Wat Pho z ležečim Budo,…), kraljevo palačo, parlament, biblioteko, gledališče,… mestni vrvež… Nočitev.

3. DAN: ponedeljek, 19.4.2021
BANGKOK – SAMUT SONGKHRAM – BANGKOK

Zajtrk. Celodnevni izlet v okolico Bangkoka do mesta Samut Songkhra. Najprej vožnja s čolni po plavajoči tržnici, kjer boste imeli možnost trgovanja in nakupa tajskih spominkov.                V nadaljevanju vožnja do »celinske tržnice«, ki je zanimiva po izredni izbiri sadja in zelenjave ter posebnosti, ko večkrat čez dan skoz tržnico pelje vlak. Vrnitev v Bangkok, nočitev.

4. DAN: torek, 20.4.2021
BANGKOK

Po zajtrku ogled simbola mesta, znameniti Wat Arun. Prečkali bomo reko Chao Phrayo,          se povzpeli na »vitki« tempelj in imeli čudovit razgled na center mesta. Nočitev.

5. DAN: sreda, 21.4.2021
BANGKOK – CHIANG MAI

Zajtrk. Sledi transfer na letališče Bangkok in polet v Chiang Mai. Prevoz do hotela,    namestitev v sobe in prvi potep po mestu. Nočitev.

6. DAN: četrtek, 22.4.2021
CHIANG MAI

Zajtrk. Dopoldne ogled največjega in najbolj kulturnega mesta severne Tajske – antično obzidje z mestnimi vrati Chang Phueak, templja Wat Chiang Man in Wat Phra That Doi Suthep, tradicionalno leseno hišo in mnogo več. Popoldne vožnja do področja Mae Taeng, ogled vasi z dolgovratkami ljudstva Karen, jahanje slonov in vožnja s splavom. Nočitev.

7. DAN: petek, 23.4.2021
CHIANG MAI – LAMPANG

Po zajtrku avtobusni prevoz v 100 kilometrov oddaljeno mestece Lampang. Nastanitev v simpatičnih hiškah v bližnji vasi. Popoldne obisk Lanna templja, zvečer ples domačink, ki bodo zaplesale tradicionalne tajske plese. Večerja in nočitev.

 8. DAN: sobota, 24.4.2021
LAMPANG

Zajtrk. Dan namenjen kuharskemu izobraževanju. Najprej se bomo odpravili na tržnico po nakup osnovnih živil, ki jih bomo, pod vodstvom, tudi sami pripravili ter pojedli.

9. DAN: nedelja, 25.4.2021
LAMPANG – CHIANG RAI

Po zajtrku avtobusni prevoz do mesta Chiang Rai. Nastanitev v hotelu ter popoldanski ogled mesta – Wat Rong Khun ali beli tempelj; kip kralja Magraia, ustanovitelja severno tajskega kraljestva Lan Na ter v njegovem času zgrajenega templja Wat Phra That Doi Chom Thong. Nočitev.

10. DAN: ponedeljek, 26.4.2021
CHIANG RAI – BANGKOK – PATTAYA

Zajtrk. Malce čez poldne transfer na letališče Chiang Rai, polet v Bangkok in dalje transfer na  obalo Bangkoškega zaliva do mesta Pattaya. Namestitev v hotelu na osnovi nočitve z zajtrkom. Nočitev.

11. – 13. DAN: torek, 27.4.2021 – četrtek, 29.4.2021
PATTAYA

Dnevi v Pattayi so namenjeni uživanju na peščeni plaži ali pa samostojnemu potepanju in raziskovanju mesta. Zanimiva je tudi okolica Pattaye s številnimi otočki in »svetom v malem«, kjer so predstavljeni vsi večji kulturni spomeniki oz. zgradbe na svetu. Čas bomo preživljali ob poldnevnih obiskih plavajoče tržnice, sprehodih po znameniti Walking Street, ob nakupovanju, hrani in dnevnem uživanju v tajskih masažah.

14. DAN: petek, 30.4.2021
PATTAYA – BANGKOK

Zajtrk. Še zadnji dan na peščeni plaži. Pozno popoldne transfer na letališče Bangkok. Prijava za let in vkrcanje na letalo.

15. dan: sobota, 1.5.2021
TAJSKA – ZAGREB – MARIBOR

Nočni let proti Evropi. Pristanek v Ljubljani oz. Zagrebu v soboto dopoldne.

Cena potovanja

1.600
00
po osebi v dvoposteljni sobi
  •  
Popularno

CENA POTOVANJA VKLJUČUJE

V programu navedene letalske prevoze v ekonomskem razredu na relaciji Zagreb-Bangkok in nazaj, Bangkok-Chiang Mai ter Chiang Rai-Bangkok vključno s taksami, gostinsko-hotelske storitve po programu; 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4**** v Bangkoku, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3***/4**** v Chiang Maiu, 2 x nočitev z zajtrkom, kosilom in večerjo v Lampangu v preprostih bivališčih, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3***/4**** v Chiang Raiu,  4 x nočitev v hotelu 4**** v Pattayi z zajtrkom, vse transferje na poti (letališče Bangkok do hotela v  mestu in nazaj, letališče Chiang Mai do hotela v mestu in nazaj, letališče Bangkok do hotela v Pattayi in nazaj), avtobusni prevoz na relaciji Chiang Mai – Lampang – Chiang Rai, vsi zunanji in notranji ogledi po programu z vstopninami v Bangkoku, Chiang Maiu, Chiang Raiu in Pattayi, celodnevni izlet v okolico Bangkoka, vodstvo in organizacijo potovanja.

  • zavarovanje z asistenco Coris (skoraj obvezno), za 15 dni cca. 25 eur
  • napitnine in storitve po osebnih naročilih
  • za enoposteljno sobo 400 eur
  • riziko odpovedi potovanja, 80 eur

Ob prijavi je potrebno plačati 30% zneska, ostalo do 8 dni pred potovanjem.

Cepljenje za potovanje ni obvezno. Podrobne informacije dobite na najbližjem Zavodu za zdravstveno varstvo.

Za Tajsko viza ni potrebna, imeti morate le veljaven potni list, z veljavnostjo vsaj še šest mesecev od vstopa na Tajsko. 

Za prijavo ali rezervacijo pokličite 041 615 349 ali nam pišite na kondor@siol.net. Na potovanje se lahko prijavite do zasedbe predvidenih mest oz. do vključno  31. oktobra 2020.

Po tem datumu so možne višje cene zaradi dražjih letalskih vozovnic.

Nadaljna navodila glede cepljenja, prtljage, pridobivanja kondicije in ostalega dobite ob prijavi v naši agenciji in v obliki napotkov pred potovanjem.

Splošni pogoji turistične agencije Kondor so sestavni del programa in so vam na voljo na tej povezavi.

DELI POTOVANJE

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

ostala potovanja

madeira

OGLED

Južna Amerika

OGLED

portugalska

OGLED

Madžarska

OGLED

Popeljemo vas v bližnje in daljne kraje, s skupino prijateljev ali polnim avtobusom, na izlete polne gurmanskih užitkov ali avanturistične podvige na vrhove puščavskih sipin.

Kontakt