http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

REPUBLIKA JUŽNA AFRIKA IN SWAZI - SAMO ŠE 2 MESTI

Odhod23.10.2018
Trajanje13 dni
Število potnikov10
Cena (na osebo)2.480,00 EUR
Rok za prijavo31.3.2018
Način potovanja
PROGRAM POTOVANJA
1.dan: (torek, 23.10.2018)  MARIBOR - DUNAJ....
Popoldne transfer potnikov na letališče DUNAJ ter polet proti Južnoafriški republiki. Obroki na letalu, nočni let ....
2.dan (sreda, 24.10.2018) .... JOHANNESBURG - PRETORIA
... po pristanku vožnja do mesta PRETORIA, ki je mesto v severnem delu province Gauteng v Južni Afriki. Je eno izmed treh glavnih mest države in služi kot administrativno in izvršno uradno glavno mesto; drugi dve mesti sta Cape Town in Bloemfontein. Po nastanitvi v hotelu ogled mesta - Kerkpleiin s spomenikom nekdanjega predsednika Paula Krugerja, Unions Building, kjer je sedež vlade in predsednika republike, Melrose House, univerza, ... nočitev.
3.dan: (četrtek, 25.10.2018)  PRETORIA - KRUGER PARK
Po zajtrku vožnja po slikoviti Panoramski cesti do kanjona Blyde River, kjer boste občudovali različne oblike skalnih formacij, ki jih je oblikovala erozija skozi milijone let. Nadaljevanje vožnje do Krugerjevega parka, namestitev v lodže in nočitev.
4.dan: (petek, 26.10.2018)  KRUGER PARK
Zajtrk. Celodnevni safari skozi Krugerjev park. Na počasni vožnji boste videli številne živali, skoraj zagotovo slone, leve, bivole, nosoroge, žirafe, antilope, ... za leoparda se bo treba malce potruditi. Opoldanski odmor za kosilo v eni izmed številnih postojank. Zvečer namestitev v lodži, nočitev.
5.dan: (sobota, 27.10.2018) KRUGER PARK
Zajtrk. Nadaljevanje vožnje po slikovitem in zelo raznolikem Krugerjevem parku, ki je za malenkost manjši od naše države. V njem prebiva več kot 140 vrst sesalcev, čez 100 plazilcev ter več kot 500 vrst ptic. Morda pa vam ta dan uspe videti vseh "big five" - slona, leva, leoparda, bivola in nosoroga. Pozno popoldne namestitev v lodži, nočitev.
6.dan: (nedelja, 28.10.2018)  KRUGER PARK - SWAZI
Po zajtrku vožnja proti jugu države do Kraljevine Swazi. Država Swazi jemajhna, lepa državica, ki je bila nekoč britanski protektorat, leta 1968 pa je postala samostojna kraljevina. Ima številne narodne parke v katerih živijo številne živali. Na poti boste lahko občudovali tipično južnoafriško pokrajino.
Dan je namenjen raziskovanju ene zadnjih in najmanjših monarhij na svetu. Preko mesteca Piggs Peak, kjer so nekoč iskali zlato, se boste zapeljali do glavnega mesta Swazija - Mbabbaneja ter dalje do Malkernsa, kjer so številni nasadi sladkornega trsa in ananasa. Nastanitev v hotelu, nočitev.
7.dan: (ponedeljek, 29.10.2018)  SWAZI - JOHANNESBURG
Po zajtrku cca 4-urna vožnja v Johannesburg, ki je z desetimi milijoni prebivalcev največje mesto v državi ter velja za ekonomsko središče države. Ogledali si boste glavne zanimivosti kot so predmestje Houghton, se zapeljali mimo Hillbrowa, Towerja in stolpa Brixton, se ustavili v Afriškem muzeju in obiskali tudi črnsko četrt Soweto z muzejem Mandela, ki je bila v davjsetem stoletju središče upora proti zloglasni politiki apatheida. Nočitev.
8.dan: (torek, 30.10.2018)  JOHANNESBURG - CAPE TOWN
Zajtrk. Dopoldanski transfer na letališče in polet proti jugu države. Po pristanku v Cape Townu vožnja do hotela, namestitev in prva spoznavanja centra mesta. Najprej boste spoznali Victoria & Alfred Waterfront ter viktorijanski del pristanišča s številnimi butiki, restavracijami, muzeji in akvarijem. Nočitev.
9.dan: (sreda, 31.10.2018)  CAPE TOWN  (CAPE OF GOOD HOPE)
Po zajtrku vožnaj po prekrasnih zalivih Camps Bay, Hout Bay do legendarnega rta, ki ga je leta 1487 dosegel pomorec Bartholomeo Diaz in ga poimenoval Cabo da Boa Esperanca - Rt dobrega upanja. Deset let kasnje ga je na svoji poti v Indijo prvi obplul Vasco da Gama. Danes je celotno območje spremenjeno v narodni park. Povzpeli se boste do svetilnika, v nadaljevanju pa si ogledali tudi plažo Boulders, kjer domujejo številni pingvini. Vrnitev v Cape Town, nočitev.
10.dan: (četrtek, 01.11.2018)  CAPE TOWN (VINSKA TURA)
Zajtrk in vožnja do drugega najstarejšega mesta v državi - Stellenbosch, kjer je še danes dobro ohranjena arhitektura iz 17. in 18. stoletja, katera dobro prikazuje videz mesta ter okolice in tamkajšnji način življenja pred toliko leti. Sledi obisk gurmanske prestolnice Frenschoek (francoski kotiček), kjer so se konec 17.st. naselili francoski Hugenoti, ki so tudi začeli s profesionalno pridelavo vina. Vozili se boste po vinorodni pokrajini, obiskali dve od vinskih posestev in pokušali južnoafriška vina. Vrnitev v Cape Town, nočitev.
11.dan: (petek, 02.11.2018) CAPE TOWN (OGLED MESTA)
Zajtrk. Dnašnji dan je namenjen ogledu znamenitosti mesta, prvega mesta v JAR, ki se s svojimi obalami, pečinami in pogorjem, ki ga obdaja, uvršča med najlepša mesta na svetu. Botanični vrtovi, ki so v središču Cape Towna in hranijo mnoge vrste rastlin iz Afrike in drugih celin, se raztezajo pred poslopjem parlamenta in anglikansko katedralo sv. Jurija. Malajska četrt v Cape Townu je naseljena z indonezijskimi muslimani in Malajci, ki so jih Nizozemci pripeljali kot sužnje in še danes dajejo svojevrsten pečat mestu. Vrhunec bo zagotovo vožnja z vzpenjačo na Mizasto goro (v ugodnih vremenskih razmerah - brez vetra), od koder je čudovit pogled na mesto in okolico. Vrnitev v hotel, nočitev.
12.dan: (03.11.2018) CAPE TOWN - ....
Zajtrk. Dopoldne prosto za nakup zadnjih spominkov. Malce čez poldne vožnja na letališče. Po opravljenih letaliških formalnostih polet proti Evropi, ... obroki na letalu ....
13.dan: (nedelja, 04.11.2018) ... - DUNAJ - MARIBOR
Po jutranjem pristanku še transfer do Maribora. Prihod v Maribor okoli desete ure dopoldne.

V CENI POTOVANJA JE VKLJUČENO: transfer na relaciji Maribor-Dunaj in nazaj, letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Dunaj-Johannesburg in Cape Town-Dunaj, notranji let na relaciji Johannesburg-Cape Town, letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo, 10 nočitev v hotelih in lodžih 3*** oz. 4**** v dvoposteljnih sobah z zajtrki, vožnja z avtom ali mini busom na omenjenih relacijah, oglede in vstopnine po programu s slovenskim vodnikom in vstopninami, nezgodno zavarovanje in organizacijo potovanja.

V CENO POTOVANJA NI VKLJUČENO: viza za Južnoafriško republiko (2x36 $ in stroški ureditve), dodatna prehrana, dodatni ogledi, napitnine.

DODATNE STORITVE: zavarovanje z asistenco (skoraj obvezno, lahko uredimo tudi v naši agenciji), doplačilo za enoposteljno sobo 600 eur, riziko odpovedi 125 eur.

CEPLJENJE: Cepljenje ni obvezno. Priporočamo cepljenje proti hepatitisu A in B ter zaščito proti malariji (Kruger park). Ustrezne informacije dobite na bližnjem Nacionalnem inštitutu za javno zdravje. Vsem prijavljenim potnikom bodo informacije posredovane v pisni obliki pravočasno pred potovanjem.

PLAČILNI POGOJI: Ob prijavi plačate 500,00 eur, ostali del je možno na obroke do pričetka potovanja.

SPLOŠNI POGOJI TURISTIČNE AGENCIJE KONDOR SO SESTAVNI DEL PROGRAMA IN SO VAM NA VOLJO V NAŠI POSLOVALNICI IN INTERNETNI STRANI www.kondor.si.

Prijave in rezervacije TURISTIČNA AGENCIJA KONDOR, 2000 Maribor, Jezdarska 8B, tel. 041615349, elektronska pošta kondor@siol.net do vključno 31.marca 2018 oz. do zasedbe mest.