http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

JAPONSKA 2018 - IZREDNO UGODNO

Odhod4.4.2018
Trajanje11 dni
Število potnikov10
Cena (na osebo)2.500,00 EUR
Rok za prijavo31.1.2018
Način potovanja
1.dan: (četrtek, 12.04.2018) MARIBOR – BUDIMPEŠTA – ……
Zgodaj zjutraj transfer potnikov na letališče BUDIMPEŠTA ter polet proti JAPONSKI; obroki na letalu. Nočni let …..
2. dan: (petek, 13.04.2018) …. TOKYO
Dopoldanski pristanek na letališču NARITA. Po opravljenih formalnostih na letališču vožnja z vlakom v center glavnega mesta Japonske - TOKYO. Namestitev v hotelu, kratka osvežitev in popoldansko spoznavanje okolice hotela. Zvečer odhod v predel GINZA, znani nakupovalni del mesta; tam pa najdemo tudi številne restavracije, bare in druge možnosti zabave. Vrnitev v hotel, nočitev.
3. dan: (sobota, 14.04.2018) TOKYO
Zajtrk. Dan je namenjen spoznavanju zanimivosti milijonskega mesta. Začeli bomo z MESTNO HIŠO, kjer uradniki delajo v dveh visokih zgradbah. Z zgornjega nadstropja je prekrasen razgled nad mestom in okolico vse tja do gore FUJI. Nadaljevali bomo z ogledom svetišča MEIJI, zgrajenega v letu 1920 v čast istoimenskemu cesarju, ki stoji sredi čudovitega parka. Kratek postanek bo tudi pri CESARSKI PALAČI, kjer prebiva cesarska družina. Ogled notranjosti palače ni možen, zato si bomo ogledali njen zunanji del, obdan z grajskim zidom in trdnjavskim jarkom. Nadaljevali bomo mimo PARLAMENTA in številnih MINISTRSTEV, dan pa zaključili z vzponom na TOKYO TOWER. Vrnitev v hotel, nočitev.
4. dan: (nedelja, 15.04.2018) TOKYO
Po zajtrku ogled ribje tržnice The Tsukiji Market, sledi sprehod po »električnem mestu« Akihabara, kjer ni videti konca trgovin z najnovejšimi elektronskimi pripomočki in dalje po svetovno znani nakupovalni ulici Ginza. Nočitev.
5. dan: (ponedeljek, 16.04.2018) TOKYO - KYOTO
Po zajtrku vožnja s hitrim vlakom do starega cesarskega glavnega mesta KYOTO. Namestitev v hotelu in ogled zanimivega mesta. Začeli bomo z TEMPLJEM KINKAKUJI, sicer bolj znan kot »ZLATI PAVILJON«. Trinadstropna zgradba je pokrita z zlatom in ima čudovit odsev v bližnji vodni površini. Proti večeru sprehod skozi pokriti trgovski del, možnost nakupa spominkov in velika izbira japonske prehrane v eni izmed številnih restavracij. Nočitev.
6. dan: (torek, 17.04.2018) KYOTO - HIMEJI
Zajtrk. Dopoldanski ogled stare CESARSKE PALAČE s številnimi zanimivimi zgradbami. Ogled je možen le s prehodnim dovoljenjem natanko ob deseti uri dopoldne. Po ogledu kratka vožnja z vlakom do naslednjega mesta – HIMEJI. Namestitev v hotelu, kratka osvežitev in že smo na ogledu mogočnega gradu SHIRASAGI-JO ali GRAD BELE ČAPLJE, kot bi mu rekli po slovensko. Stoji nad mestnim središčem na hribu HIMEYAMA. Predstavlja višek japonske srednjeveške gradnje utrb in je tudi del svetovne dediščine Unesca. Celotni kompleks obsega 38 zgradb; že iz prvega nadstropja pa je krasen razgled na mesto. Večerni potep, nočitev.
7. dan: (sreda, 18.04.2018) HIMEJI - HIROSHIMA
Zajtrk. Dopoldne malce prosto za samostojno potepanje. Sledi prevoz z vlakom proti zahodni obali otoka Honshu do mesta HIROŠIME. Mesto je bilo leta 1945 precej uničeno, potem ko je nanj padla prva atomska bomba. Po prihodu namestitev v hotelu. Popoldne ogled HIROSHIMSKEGA GRADU, zgrajenega koncem 16.stoletja. V štirih nadstropjih je predstavljena zgodovina stare Hiroshime, gradnja in obramba gradu, življenjski stil samurajev, praznovanja, znanost, vzgoja,… Nočitev.
8. dan: (četrtek, 19.04.2018) HIROSHIMA-MIYAJIMA-HIROSHIMA
Zajtrk. Vožnja z vlakom in trajektom do otoka MIYAJIMA, svetega kraja Japoncev. Sprehod po glavni ulici mimo lebdečih vrat »torri« od pristanišča do spodnje postaje žičnice na goro Misen. Vzpon na goro peš ali z žičnico. Pogled z vrha poplača trud med potjo navzgor. Po spustu si lahko privoščimo okonomiyaki, hitro pripravljeno, zelo okusno japonsko specialiteto. Vrnitev v Hiroshimo, nočitev.
9. dan: (petek, 20.04.2018) HIROSHIMA - OSAKA
Po zajtrku ogled PARKA MIRU s SPOMINSKIM MIROVNIM MUZEJEM, ki je prav tako zapisan kot del svetovne dediščine Unesca. Pretresljiva je podoba nekdaj krasne vile na obali reke – kot posledica atomske bombe stoji kot pomnik grozote človeštva. Številne fotografije in aplikacije v muzeju prikazujejo ponovno oživitev mesta od konca druge svetovne vojne pa do danes. Opoldne vožnja z vlakom v OSAKO, drugo najpomembnejše gospodarsko središče Japonske. Namestitev v hotelu. Popoldanski ogled GRADU, zgrajenega v treh letih koncem 16. stoletja. Grajski kompleks je bil v času izgradnje največji v državi. Notranjost 42 metrov visokega gradu prikazuje zgodovino gradnje gradu in mesta Osake. Večerni sprehod po dva kilometra dolgi MIDOSUJI-DORI, poslovni in zabavni ulici v Osaki. Nočitev.
10. dan: (sobota, 21.04.2018) OSAKA – NARA - OSAKA
Po zajtrku vožnja do bližnjega mesta NARA z ogledom NARA PARKA in TODAIJI TEMPLJA z halo VELIKEGA BUDE. Na ogromnem podstavku v obliki lotosovega cveta sedi največji antični buda Japonske. Popoldne vrnitev v Osako, nočitev.
11. dan: (nedelja, 22.04.2018) OSAKA – BENETKE - MARIBOR
Zajtrk. Vožnja na letališče. Po opravljenih letaliških formalnostih polet proti Evropi. ..... obroki na letalu…..Po pristanku v večernih urah transfer do Maribora. Prihod v Maribor okoli polnoči.

CENA POTOVANJA ZA OSEBO JE: 2.500,00 EUR / PO OSEBI V DVOPOSTELJNI SOBI (za prijave do 31.12.2017)
CENA POTOVANJA ZA OSEBO JE: 2.600,00 EUR / PO OSEBI V DVOPOSTELJNI SOBI (za prijave po 01.01.2018)

V CENI POTOVANJA JE VKLJUČENO: transfer na relaciji Maribor- Budimpešta in nazaj, letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Budimpešta -Tokyo in Osaka – Budimpešta, letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo, 9 prenočevanj v hotelih 3/4* v dvoposteljnih sobah z zajtrki, vožnja z vlakom na omenjenih relacijah, oglede po programu s slovenskim vodnikom in vstopninami, osnovno nezgodno zavarovanje, Rudyglott in organizacijo potovanja.

V CENO POTOVANJA NI VKLJUČENO:
dodatna prehrana, dodatni ogledi, napitnine

DODATNE STORITVE

- zavarovanje z asistenco (skoraj obvezno, lahko tudi v naši agenciji)
- doplačilo za enoposteljno sobo 550 eur.

CEPLJENJE
Cepljenje ni obvezno. Informacije dobite na bližnjem Zavodu za zdravstveno varstvo. Vsem prijavljenim potnikom bodo informacije posredovane v pisni obliki pravočasno pred potovanjem.

PLAČILNI POGOJI
Ob prijavi plačate 500,00 eur, ostali del je možno na 3 obroke. Nižja cena velja ob prijavi in plačilu prvega obroka do 31.12.2017.

SPLOŠNI POGOJI TURISTIČNE AGENCIJE KONDOR SO SESTAVNI DEL PROGRAMA IN SO VAM NA VOLJO V NAŠI POSLOVALNICI.

PRIJAVE
TURISTIČNA AGENCIJA KONDOR, 2000 Maribor, Jezdarska 8B, tel. 041615349, e-mail: kondor@siol.net do vključno 31. JANUARJA 2018 oz. do zasedbe mest. Za prijave PO 1.januarju 2018je cena potovanja višja za 100 eur..

SAYONARA  !

JAPONSKA 2018 - IZREDNO UGODNO
4.4.2018 - 14.4.2018
TAJSKA - KAMBODŽA 2018
10.8.2018 - 23.8.2018