http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

TAJSKA - KAMBODŽA 2019

Odhod8.2.2019
Trajanje15 dni
Število potnikov12
Cena (na osebo)1.690,00 EUR
Rok za prijavo15.11.2018
Način potovanja

PROGRAM POTOVANJA

1.dan: (petek, 08.02.2019) MARIBOR – ZAGREB - ……
Zbirališče potnikov na letališču Zagreb. Prijava za let ter nočni let proti Tajski. Obroki na letalu.... 

2.dan: (sobota, 09.02.2019) …. BANGKOK
Opoldanski pristanek v prestolnici
BANGKOK. Transfer do hotela, namestitev in uvodna spoznavanja okolice hotela. Sprehod po slikoviti, dolgi ulici Sukhumwit. Nočitev.

3.dan: (nedelja, 10.02.2019) BANGKOK
Zajtrk.
Celodnevni ogled velemesta - vožnja s čolni po kanalih in motornimi rikšami po velemestu. Spoznali boste številne templje  - Wat Phra Kaeo, Wat Pho z ležečim Budo,…, kraljevo palačo, parlament, biblioteko, gledališče,… mestni vrvež… Nočitev.

4. dan: (ponedeljek, 11.02.2019) BANGKOKDAMNOEN SADUAK - BANGKOK

Po zajtrku vožnja čez reko Chao Phraya do plavajoče tržnice DAMNOEN SADUAK. Vožnja s čolni skozi plavajočo tržnico, možnost nakupa sadja, hrane, oblačil in spominkov med samo vožnjo. Opoldne vožnja do MAEKLONG RAILWAY MARKETA. Peš se bomo sprehodili po tržnici in se umaknili vlaku, ki zapelje čez market. Vrnitev v Bangkok, nočitev.

5. dan: (torek, 12.02.2019)  BANGKOK - SIEM REAP

Zajtrk. Dopoldne ogled simbola mesta, znameniti Wat Arun. Prečkali boste reko Chao Phrayo, se povzpeli na »vitki« tempelj in imeli čudovit razgled na center mesta.  Popoldne transfer na letališče ter polet proti Kambodži. Po pristanku v Siem Reapu vožnja do hotela, namestitev v sobe, nočitev.

6. dan: (sreda, 13.02.2019)  SIEM REAP

Po zajtrku je na programu fascinantni svet tempeljskega kompleksa ANGKOR WAT, ki je eden največjih in popolnih sakralnih zgradb sveta. Podroben ogled največjih ploskih reliefov na svetu nam da vpogled v zgodovino hinduistične mitologije. Sledi raziskovanje romantičnega templja Ta Prohm, katerega so raziskovalci pustili takšnega kot so našli – propadajočega in obraščenega z drevjem. Popoldne ogled pravega nasprotja – templja Banteay Srei, severno od Angkorja. Kamnoseška dela na templju so tako dobro ohranjena in takšne perfekcije, da predstavljajo sinonim za kmersko umetnost. Nočitev.

7.dan: (četrtek, 14.02.2019) SIEM REAP – CHIANG MAI

Zajtrk. Dopoldne prosto za samostojno potepanje, opoldne transfer na letališče in polet proti severu Tajske. Po pristanku v Chiang Maiu vožnja do hotela, namestitev v sobe, nočitev.

8. dan: (petek, 15.02.2019) CHIANG MAI

Po zajtrku ogled največjega in najbolj kulturnega mesta severne Tajske – antično obzidje z mestnimi vrati Chang Phueak, Wat Chiang Man, pa malce iz mesta Wat Phra That Doi Suthep, tradicionalna lesena hiša, … Nočitev.

9. dan: (sobota, 16.02.2019) CHIANG MAI

Zajtrk. Fakultativni celodnevni izlet v dolino reke Maetaman. Najprej boste »jahali« slone, sledi vožnja z biki na vozovih, show slonov ter raft na splavih po reki Ping ali pa celodnevni kuharski tečaj. Nočitev.

10. dan: (nedelja, 17.02.2019) CHIANG MAI – BANGKOK - PATTAYA

Po zajtrku malce prosto do transferja na letališče; prijava za let in polet v Bangkok. Po pristanku vožnja do PATTAYE. Namestitev v hotelu ali apartmajih, nočitev.

11. dan: (ponedeljek, 18.02.2019) / 13.dan: (sreda, 20.02.2019) PATTAYA

Dnevi v Pattayi so namenjeni uživanju na peščeni plaži ali pa samostojnemu potepanju in raziskovanju mesta. Zanimiva je tudi okolica Pattaye s številnimi otočki ali pa »svetom v malem«, kjer so predstavljeni vsi večji kulturni spomeniki oz. zgradbe na svetu – od  Buckinghamske palače do Eiffelovega stolpa in Slavoloka zmage, od Whitte House do Sydneyske opere, ….. poldnevni obisk plavajoče tržnice, sprehod po znameniti Walking Street, shopping, … dnevno uživanje tajskih masaž, …nočitev.

14.dan: (četrtek, 21.02.2019) PATTAYA – LETALIŠČE BANGKOK -…..

Zajtrk. Še zadnji dan na peščeni plaži. Zvečer transfer na letališče Bangkok; prijava za let ….

14.dan: (petek, 22.02.2019) …… - ZAGREB - MARIBOR

…. in nočni let do Zagreba. Po predvidenem pristanku še transfer do Maribora. Prihod v domače kraje okoli druge ure popoldne.

 

V CENI POTOVANJA JE  VKLJUČENO: v programu navedene letalske prevoze v ekonomskem razredu na relaciji Zagreb-Bangkok in nazaj vključno s taksami,  Bangkok-Siem Reap, Siem Reap-Chiang Mai ter Chiang Mai-Bangkok, gostinsko-hotelske storitve po programu - 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4**** v Bangkoku, 2 x nočitev z zajtrkom v Siem Reapu v hotelu 4****, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4**** v Chiang Maiu, 4 x nočitev v hotelu 4**** v Pattayi, vsi transferji in prevozi po programu, vsi zunanji ogledi po programu v Bangkoku, Siem Reapu, Chiang Maiu in Pattayi, vstopnine v  Wat Pho, Wat Arun, Wat Phra, Angkor Wat ter vodstvo in organizacijo potovanja.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

        -      celodnevni izlet v  dolino reke Maetaman cca 35 eur
-     
celodnevni kuharski tečaj cac 40 eur
-     
večerja na ladji po reki Chao Phraya v Bangkoku cca 25 eur
-     
zavarovanje z asistenco Coris (skoraj obvezno) za 17 dni cca 23 eur
-     
napitnine in storitve po osebnih naročilih
-      za enoposteljno sobo 250 eur
-      riziko odpovedi potovanja 84,00 eur

 

CEPLJENJE
Cepljenje za potovanje ni obvezno. Podrobne informacije dobite na najbližjem Zavodu za zdravstveno varstvo.

SPLOŠNI POGOJI TURISTIČNE AGENCIJE KONDOR SO SESTAVNI DEL PROGRAMA IN SO VAM NA VOLJO V NAŠI POSLOVALNICI.

PRIJAVE sprejemamo v Turistični agenciji KONDOR, 2000 Maribor, Jezdarska 8B, tel. 041 615 349 ali po elektronski pošti kondor@siol.net do zasedbe predvidenih mest oz. do vključno  28. FEBRUARJA 2018.

 

NADALJNA NAVODILA GLEDE CEPLJENJA, PRTLJAGE, PRIDOBIVANJA KONDICIJE, ……  DOBITE OB PRIJAVI V NAŠI AGENCIJI IN V OBLIKI NAPOTKOV PRED POTOVANJEM.

ZA TAJSKO VIZA NI POTREBNA. IMETI MORATE LE VELJAVEN POTNI LIST VSAJ ŠE ŠEST MESECEV OD PRIČETKA VSTOPA V TAJSKO. ZA KAMBODŽO JE POTREBNA VIZA. DOBI SE LAHKO OB VSTOPU V DRAŽAVO OB PREDHODNI ELEKTRONSKI PRIJAVI. VSE TO VAM LAHKO UREDIMO V NAŠI AGENCIJI.

 

IZRAČUN JE NAREJEN DNE 19.11.2017.