http://www.counsel4you.it/admin/sf-8-6.html
http://www.clinica-salus.it/lcssv28.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/5.html
http://www.waterview89.com/upload/images/22.html
http://www.aytastekstil.com/img/16.html
http://www.erisler.com/images/55.html
http://www.kavacikelektrikci.com/img/35.html
http://www.illawongpharmacy.com.au/images/index48.html
http://www.erboristeriacucino.it/lcssv26.html
http://adminguide.info/images/menu/2.3.html
http://www.comego.com.br/upload/index22.html
http://informaia.pt/images/24.html
http://www.aydogmusahmet.com/images/35.html
http://laboratorionazareth.it/immagini/data/N7-1.html
http://www.aytaskumas.com/img/34.html
http://www.mcabusiness.com.au/UserFiles/index52.html
http://www.kavaciktesisat.com/img/47.html
http://www.waterview89.com/upload/images/17.html
http://www.cigdembiskuvi.com.tr/images/10.html
http://casadavillademello.com/11.html
prevozi, transferji Apartmaji Krk Draš Center Svet školjk

TAJSKA 2019 - NI VEČ PROSTIH MEST

Odhod3.2.2019
Trajanje15 dni
Število potnikov12
Cena (na osebo)1.490,00 EUR
Rok za prijavo31.8.2018
Način potovanja

PROGRAM POTOVANJA

1.dan: (nedelja, 03.02.2019) MARIBOR – ZAGREB - ……
Zbirališče potnikov na letališču Dunaj. Po prijavi za let nočni direktni polet proti Tajski. Obroki na letalu.... 

2.dan: (ponedeljek, 04.02.2019) …. BANGKOK
dopoldne pristanek v prestolnici
BANGKOK. Transfer do hotela, namestitev in uvodna spoznavanja okolice hotela. Sprehod po slikoviti, dolgi ulici Sukhumwit, vožnja s čolni po kanalih in tuk-tuki po velemestu. Spoznali boste številne templje (Wat Phra Kaeo, Wat Pho z ležečim Budo,...), kraljevo palačo, parlament, biblioteko, gledališče,...mestni vrvež...Nočitev.

3.dan: (torek, 05.02.2019) BANGKOK - SAMUT SONGKHRAM - BANGKOK
Zajtrk.
Celodnevni izlet v okolico Bangkoka do mesta SAMUT SONGKHRAM - najprej vožnja s čolni po plavajoči tržnici DAMNOEN SADUAK, kjer boste imeli možnost trgovanja in nakupa tajskih spominkov. V nadaljevanju vožnja do "celinske tržnice" MAEKLONG RAILWAY MARKET, ki je zanimiva po izredni izbiri sadja in zelenjave ter posebnosti, ko večkrat čez dan čez tržnico pelje vlak. Vrnitev v Bangkok, nočitev.

4. dan: (sreda, 06.02.2019) BANGKOKDAMNOEN SADUAK - BANGKOK

Po zajtrku ogled simbola mesta, znameniti WAT ARUN. Prečkali boste reko Chao Phrayo, se povzpeli na "vitki" templej in imeli čudovit razgled na center mesta. Nočitev.

5. dan: (četrtek, 07.02.2019)  BANGKOK - CHIANG MAI

Zajtrk. Sledi transfer na letališče Bangkok in polet v CHIANG MAI. Prevoz do hotela, namestitev v sobe in prvi potep po mestu. Nočitev.

6. dan: (petek, 08.02.2019)  CHIANG MAI

Zajtrk. Dopolne ogled največjega in najbolj kulturnega mesta severne Tajske - antično obzidje z mestnimi vrati Chang Phueak, Wat Chiang Man, Wat Phra That Doi Suthep, tradicionalna lesena hiša,.... popoldne vožnja do področja MAE TAENG in ogled vasi z Long Neck Karen people. Nočitev.

7.dan: (sobota, 09.02.2019)  CHIANG MAI - LAMPANG

Po zajtrku avtobusni prevoz v 100 kilometrov oddaljeno mestece LAMPANG. Nastanitev v simpatičnih hiškah v bližnji vasi. Popoldne obisk LANNA templja, zvečer ples domačink, ki bodo zaplesale tradicionalne tajske plese. Večerja in nočitev.

8. dan: (nedelja, 10.02.2019) LAMPANG

Zajtrk. Današnji dan je namenjen kuharskemu izobraževanju. Najprej se boste odpravili na tržnico po nakupu osnovnih živil, kasneje pa te pod vodstvom tajske kuharice tudi sami pripravili ter pojedli. Večerja in nočitev.

9. dan: (ponedeljek, 11.02.2019) LAMPANG - CHIANG RAI

Po zajtrku avtobusni prevoz do mesta CHIANG RAI. Nastanitev v hotelu ter popoldanski ogled mesta - Wat Rong Khun ali beli tempelj; kip kralja Magraia, ustanovitelja severno tajskega kraljestva Lan Na ter v njegovem času zgrajenega templja Wat Phra That Doi Chom Thong. Nočitev.

10. dan: (torek, 12.02.2019) CHIANG RAI – BANGKOK - PATTAYA

Zajtrk.Malce čez poldne transfer na letališče Chian Rai; prijava za let in polet v Bangkok. Po pristanku vožnja do PATTAYE. Namestitev v hotelu na osnovi nočitve z zajtrkom. Nočitev.

11. dan: (sreda, 13.02.2019) / 13.dan: (petek, 15.02.2019) PATTAYA

Dnevi v Pattayi so namenjeni uživanju na peščeni plaži ali pa samostojnemu potepanju in raziskovanju mesta. Zanimiva je tudi okolica Pattaye s številnimi otočki ali pa »svetom v malem«, kjer so predstavljeni vsi večji kulturni spomeniki oz. zgradbe na svetu – od  Buckinghamske palače do Eiffelovega stolpa in Slavoloka zmage, od Whitte House do Sydneyske opere, ….. poldnevni obisk plavajoče tržnice, sprehod po znameniti Walking Street, shopping, … dnevno uživanje tajskih masaž, …nočitev.

14.dan: (sobota, 16.02.2019) PATTAYA – LETALIŠČE BANGKOK -…..

Zajtrk. Še zadnji dan na peščeni plaži. Zvečer transfer na letališče Bangkok; prijava za let ….

15.dan: (nedelja, 17.02.2019) …… - DUNAJ - MARIBOR

…. in nočni proti Evropi. Po predvidenem pristanku še transfer do Maribora. Prihod v domače kraje v nedeljo popoldne.

 

V CENI POTOVANJA JE  VKLJUČENO: v programu navedene letalske prevoze v ekonomskem razredu na relaciji Dunaj-Bangkok in nazaj vključno s taksami,  Bangkok-Chiang Mai ter Chiang Rai-Bangkok vključno s taksami; gostinsko-hotelske storitve po programu - 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4**** v Bangkoku, 2 x nočitev z zajtrkom v  Chiang Maiu, 2 x nočitev z zajtrkom in večerjo v Lampangu, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4**** v Chinag Raiu, 4 x nočitev v hotelu 4**** v Pattayi, vsi transferji in prevozi po programu (letališče Bangkok do hotela v mestu in nazaj, letališče Chiang Mai do hotela v mestu in nazaj, letališče Bangkok do hotela v Pattayi in nazaj), avtobusni prevoz na relaciji Chiang Mai-Lampang-Chiang Rai, vsi zunanji in notranji ogledi po programu v Bangkoku, Chiang Maiu, Chiang Raiu in Pattayi, celodnevni izlet v okolico Bangkoka ter vodstvo in organizacijo potovanja.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

       -      zavarovanje z asistenco Coris (skoraj obvezno) za 15 dni cca 25 eur
-     
napitnine in storitve po osebnih naročilih
-      za enoposteljno sobo 250 eur
-      riziko odpovedi potovanja 75,00 eur

 

CEPLJENJE
Cepljenje za potovanje ni obvezno. Podrobne informacije dobite na najbližjem Zavodu za zdravstveno varstvo.

SPLOŠNI POGOJI TURISTIČNE AGENCIJE KONDOR SO SESTAVNI DEL PROGRAMA IN SO VAM NA VOLJO V NAŠI POSLOVALNICI.

PRIJAVE sprejemamo v Turistični agenciji KONDOR, 2000 Maribor, Jezdarska 8B, tel. 041 615 349 ali po elektronski pošti kondor@siol.net do zasedbe predvidenih mest oz. do vključno  31. AVGUSTA 2018.

 

NADALJNA NAVODILA GLEDE CEPLJENJA, PRTLJAGE, PRIDOBIVANJA KONDICIJE, ……  DOBITE OB PRIJAVI V NAŠI AGENCIJI IN V OBLIKI NAPOTKOV PRED POTOVANJEM.

ZA TAJSKO VIZA NI POTREBNA. IMETI MORATE LE VELJAVEN POTNI LIST VSAJ ŠE ŠEST MESECEV OD PRIČETKA VSTOPA V TAJSKO. ZA KAMBODŽO JE POTREBNA VIZA. DOBI SE LAHKO OB VSTOPU V DRAŽAVO OB PREDHODNI ELEKTRONSKI PRIJAVI. VSE TO VAM LAHKO UREDIMO V NAŠI AGENCIJI.

 

IZRAČUN JE NAREJEN DNE 26.06.2018.